Ulubağ İlkokulu

WEB https://ulubagio.meb.k12.tr
Adres : ULUBAĞ MAH. 16301 SK. ULUBAĞ ILK VE ORTA OKULU BLOK NO 20/1 HALİLİYE / ŞANLIURFA
VİZYON : Öğrencilerimizi ailesine,çevresine,milletine yararlı,karşılaştığı sorunları rahatça aşabilen,iş ve özel hayatında tercih edilip parmakla gösterilen bireyler olarak yetiştirmek ve tüm bunları yaparken bölgemizin en iyi okulu olmak.
MİSYON : Biz;milletimizin ve vatanımızın yararı doğrultusunda sevgi,saygı ve hoşgörü ile yoğrulmuş, ahlaki ve kültürel değerlere sahip çıkan,bir üst kurum için yeterli bilgi,birikim ve beceriye sahip öğrenciler yetiştiririz.Çünkü biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak;bilgili,yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve öğrencilerimizi 21.yüzyılın gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bireyler olarak hazırlamak için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal öğretim